Navigatie

Veel gestelde vragen

Op deze pagina vindt u een antwoord op veel gestelde vragen (FAQ). Mocht uw vraag er niet tussen staan, dan kunt u gebruik maken van ons contactformulier, onze emailadressen of ons een bericht sturen via whatsapp 0622716197. 

 

Wat is het verschil tussen natuurlijke diamanten en eco diamanten?

Geen. Eco diamanten tonen dezelfde fysieke, chemische en optische eigenschappen als natuurlijke diamanten, en tonen de kenmerkende diamanten schittering. Lees hier meer over eco diamanten.

Hoe kan Diamond Elite haar sieraden goedkoper aanbieden dan andere juweliers?

Natuurlijke diamanten worden onderling vele malen verhandeld waardoor de prijzen toenemen. Daarnaast is er sprake van een gecreëerde zeldzaamheid waardoor de prijzen kunstmatig hoog worden gehouden. Eco diamanten zijn vrij van deze praktijken en kunnen daardoor worden aangeboden voor een eerlijkere prijs. 

Wat maakt de diamanten van Diamond Elite conflict vrij?

De Eco diamanten hebben op geen enkele wijze bijgedragen aan de financiering van conflicten wereldwijd en de uitbuiting van mensen.

Zijn de Eco diamanten van Diamond Elite gecertificeerd?

Diamond Elite heeft er bewust voor gekozen niet te werken met een certificeringsinstelling. Verschillende onderzoeken hebben uitgewezen dat ondanks de uitgesproken zorgvuldigheid van verschillende certificeringsinstellingen, vele diamanten alsnog via omwegen ten onrechte door de keuring komen. Diamond Elite selecteert haar leveranciers zelf op basis van verschillende criteria die de gewenste duurzaamheid en conflict vrije basis waarborgen.

Kan ik een eigen ontwerp aanleveren?

Het is vooralsnog niet mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren. Wij streven ernaar om onze collectie regelmatig uit te breiden. Registreert u zich voor onze nieuwsbrief en houdt onze website en social media kanalen in de gaten voor nieuwe producten.

Is het mogelijk om een sieraad met een grotere/kleinere diamant dan de aangeboden 0.25ct te bestellen?

Op dit moment werken wij met de meest gangbare maat diamant en is het nog niet mogelijk een grotere of kleinere steen te plaatsen. Daarnaast is er vanwege het ontwerp van sommige sieraden een maximale of minimale grootte diamant die geplaatst kan worden. U kunt ook losse diamanten bij ons kopen indien u een specifieke grootte steen zou willen plaatsen in een al bestaand sieraad. 

Wat zijn de betaalmogelijkheden bij Diamond Elite?

U kunt betalen via Overschrijving, IDeal, Bitcoin, Bancontact en Paypal.

Wat zijn de verzendkosten?

Bij Diamond Elite betaalt u geen verzendkosten!

Kan ik ook een aanbetaling doen?

Het is bij Diamond Elite vooralsnog niet mogelijk om een aanbetaling te doen.

Kan ik partner worden van Diamond Elite?

Als u de producten van Diamond Elite wilt aanbieden aan uw eigen netwerk of inkomsten wilt vergaren door het succesvol adverteren van onze sieraden met eco diamanten, dan is onze partner overeenkomst wellicht interessant voor u. Neem contact met ons op via zakelijk@diamondelite.nl.

Heb ik garantie op mijn aankoop?

Volgens de wet hebt u altijd recht op een product van goede kwaliteit. In de wet staat dat een product deugdelijk moet zijn. Is het product niet goed? Dan hebt u recht op een gratis reparatie, of een nieuw product. Na ontvangst van uw aankoop bent u zelf verantwoordelijk voor de zorgvuldigheid in het gebruik van uw sieraad. Bij zoek raken, diefstal of beschadiging door u zelf of een ander verwijzen wij u naar uw verzekeraar voor eventuele vergoedingen bij diefstal en beschadiging van sieraden. 

Hoe kan ik een product retourneren?

Diamond Elite verwerkt uw bestelling zorgvuldig en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw bestelling. Mocht het product niet overeenkomen met uw verwachtingen dan heeft u de mogelijkheid de overeenkomst te ontbinden gedurende 14 dagen. De bedenktijd gaat in op de dag van ontvangst van het product.

Het retourverzoek wordt ingediend binnen 14 dagen na ontvangst, dit kan per email info@diamondelite.nl. Na het maken van deze melding heeft u nog 14 dagen om het product retour te sturen.

Product en toebehoren zijn ongebruikt, compleet en onbeschadigd* (inclusief de productdoos). Het retourformulier wordt ingevuld en geretourneerd met het product. Indien u de overeenkomst herroept, willen wij u adviseren het pakket te retourneren per aangetekende post. Mocht het pakket zoek raken is dit voor uw verantwoording. 
De kosten van terugzending zijn voor uw rekening.

Wij zullen het orderbedrag, inclusief initiële verzendkosten, binnen de maximum wettelijk gestelde termijn van 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing, terugstorten. Wij wachten met terugbetaling tot wij het product hebben ontvangen.

Download het retourformulier

Gastenboek

  • 22-10-2017 - Bedankt Diamond Elite erg blij met mijn nieuwe oorbellen lees meer
  • 04-10-2017 - prima alternatief voor de duurdere juweliers. bestelling was snel binnen....  lees meer
  • 25-09-2017 - Geweldig goede service en een prachtige ring ontvangen voor mijn...  lees meer
Plaats een bericht
© 2017 - 2018 Diamond Elite | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel