Navigatie

Eco diamanten, ook bekend als lab gecreerde of gekweekte diamanten, worden gekweekt in zeer gecontroleerde laboratoriumomgevingen met behulp van geavanceerde technologische processen die de condities waaronder de diamanten van nature ontwikkelen wanneer ze in de mantel vormen onder de aardkorst, dupliceren. Deze diamanten bestaan ​​uit koolstofatomen identiek aan de karakteristieke diamantkristalstructuur. Omdat ze van hetzelfde materiaal als natuurlijke diamanten zijn gemaakt, hebben ze dezelfde optische en chemische eigenschappen.

Onze eco diamanten worden gecreerd uit koolstofdeeltjes van bestaande diamanten. Geavanceerde technologie bootst de natuurlijke methode van diamantvorming na. Lab gecreerde diamanten kunnen alleen onderscheiden worden van natuurlijke diamanten met behulp van gespecialiseerde apparatuur die de mogelijk kleine verschillen in spoorelementen en kristalgroei kan detecteren.

Voordelen van eco diamanten

ECO VRIENDELIJK

Eco diamanten zijn duurzame diamanten; Ze zijn ethisch gegroeid met minimale milieueffecten.

SCHOONHEID 

Eco diamanten hebben dezelfde fysieke, chemische en optische eigenschappen als natuurlijke diamanten.

WAARDE

Eco diamanten bieden uitstekende waarde, en zijn vaak iets beter dan natuurlijke diamanten van vergelijkbare grootte en kwaliteit.

CONFLICT VRIJ

Eco diamanten zijn conflict vrij en dragen niet bij aan de misstanden in de wereldwijde diamant industrie. 

Eco diamanten vs diamant simulanten

Het is belangrijk om het grote onderscheid tussen lab gekweekte diamanten en diamant simulanten op te merken. Diamant simulanten, zoals zirkonen en moissaniet, lijken op diamanten, maar zijn geen echte koolstofkristallen. Simulanten hebben niet dezelfde chemische en fysieke eigenschappen als lab gekweekte diamanten en verkopen daarom tegen veel lagere prijzen dan lab gekweekte diamanten. Simulanten kunnen met het blote oog worden onderscheiden van natuurlijke of lab diamanten. 

Onze eco diamanten tonen dezelfde fysieke, chemische en optische eigenschappen als natuurlijke diamanten, en tonen de kenmerkende diamanten schittering. Met een juweliersloep zijn eco diamanten onmogelijk te onderscheiden van natuurlijke diamanten. Lab gecreerde diamanten kunnen alleen onderscheiden worden van natuurlijke diamanten bij tests met behulp van gespecialiseerde apparatuur. 

Gastenboek

  • 22-10-2017 - Bedankt Diamond Elite erg blij met mijn nieuwe oorbellen lees meer
  • 04-10-2017 - prima alternatief voor de duurdere juweliers. bestelling was snel binnen....  lees meer
  • 25-09-2017 - Geweldig goede service en een prachtige ring ontvangen voor mijn...  lees meer
Plaats een bericht
© 2017 - 2018 Diamond Elite | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel